Září

VELUX přichází na FOR ARCH s novinkami pro komfortní bydlení

Společnost VELUX Česká republika představí na letošním stavebním veletrhu FOR ARCH dálkově ovládané střešní okno s panoramatickým výhledem a dvě designové novinky – střešní okno s černým vnitřním rámem a kolekci zatemňujících rolet Colour by You. Vedle nových produktů bude samozřejmě k vidění také kompletní portfolio střešních oken a stínicích doplňků. Veletrh se koná ve dnech 17. až 21. září 2019 na výstavišti PVA EXPO PRAHA a nabídku společnosti VELUX naleznete v hale 3 na stánku číslo 3A16.

Expozice zdůrazní význam propojení domova s přírodou, dostatku přirozeného světla a čerstvého vzduchu. Zaměří se na bungalov jako preferovaný typ rodinného domu a ukáže řešení VELUX zasazená přímo do střechy, tak aby si návštěvníci z veletrhu odnesli skutečný zážitek. Na stánku vyrostou dva „domky“ s nízkým sklonem střechy, jeden s otevřeným vazníkovým krovem a druhý se zaklopeným. Přítomní odborníci budou odpovídat na všechny otázky týkající se zdravého bydlení i výrobků VELUX. Poradí třeba s dodatečnou elektrifikací oken nebo vysvětlí, jak pomocí smartphonu ovládat systém inteligentního řízení zdravého vnitřního prostředí VELUX ACTIVE with NETATMO, který loni na veletrhu FOR ARCH získal cenu Grand Prix.

Letos VELUX hlásí do soutěže Grand Prix nové výklopně-kyvné střešní okno VELUX INTEGRA® GPU, které v sobě spojuje dokonalé pohodlí a panoramatický výhled. Dálkově ovládané okno v bílém bezúdržbovém provedení je vybavené dešťovým senzorem a může se snadno zapojit do systému VELUX ACTIVE.

Další novinka GGU Black reaguje na rostoucí trend černých oken a je ideálním řešením pro zákazníky, kteří do interiéru hledají eleganci černého kontrastu. Také střešní okno GGU Black patří do exkluzivní řady VELUX Premium, má rám v bezúdržbovém provedení a nízkoenergetické bezpečné trojsklo s redukcí venkovního hluku, samočistící vrstvou a vrstvou proti rosení venkovního skla.

V zóně stínicí techniky se návštěvníci seznámí mj. s novou kolekcí zcela zatemňujících rolet Colour by You. Pro vnitřní stínicí doplňky platí, že by měly co nejlépe ladit s interiérem, což tato kolekce dokonale splňuje. Ze škály neuvěřitelných 1800 barevných odstínů si vybere opravdu každý.

VELUX nabízí nejen výrobky, ale také nadstandardní poradenské služby. Dokazuje to i rozšířením služeb přímo na veletrhu FOR ARCH. Návštěvníkům budou poprvé k dispozici architekti VELUX, mohou si s nimi sjednat individuální schůzky a konzultovat své stavební záměry a projekty. Zájemci si mohou na stánku vyzkoušet také virtuální realitu nebo simulátor denního osvětlení a inspirovat se, jak přivést do interiéru více denního světla a čerstvý vzduch.

Téměř 80 let skupina VELUX vytváří lepší životní podmínky lidem na celém světě a zpřístupňuje jim denní světlo a čerstvý vzduch střešními okny. V našem výrobním programu jsou střešní okna a výrobky pro prosvětlení ploché střechy i široká škála ozdobných prvků a žaluzií, rolet, instalačních řešení a inteligentních ovládacích prvků pro domácnosti. Tyto produkty přispívají k zajišťování zdravého a udržitelného prostředí v interiérech pro práci a studium i hru a potěšení. Fungujeme globálně – prodáváme a vyrábíme ve více než 40 zemích a na celém světě zaměstnáváme na 9 500 lidí. Vlastníkem skupiny VELUX je společnost VKR Holding A/S, jejíž akcie drží několik nadací a rodina. Další informace naleznete na webových stránkách www.velux.cz.