Únor
2024

Za novinkami VELUX na veletrh Střechy–Solar–Řemeslo 2024

Prohlédněte si naše výrobky na tradičním střechařském veletrhu, který proběhne od čtvrtka 15. 2. do soboty 17. 2. na výstavišti v Praze-Letňanech. Odborníci VELUX vás provedou celým sortimentem včetně novinek pro letošní rok. Těšíme se na vás na stánku 401 v hale 4!

Věděli jste, že střešní okno s komfortním dálkovým ovládáním je nově k dispozici už v základní cenové kategorii VELUX Standard? Za výhodnou cenu vám umožní větrat snadno a bez obav z deště. A častější větrání vám pomůže udržovat doma zdravější vnitřní prostředí.

Střešní okno s integrovaným motorem můžete ovládat třeba z pohodlí gauče. V létě ho klidně necháte otevřené beze strachu, že se náhle přižene bouřka, protože kdyby začalo pršet, dešťový senzor okno automaticky zavře. Střešní okno s elektrickým či solárním motorem integrovaným už z výroby VELUX doposud nabízel jen v prémiové kategorii, ale nyní je k dispozici i v základní kategorii za atraktivní cenu.

Přijďte si nové okno prohlédnout na výstaviště v Praze-Letňanech, kde vám rádi ukážeme také inovativní řešení pro jednoduchou a rychlou montáž sestav oken, integraci střešního okna do fotovoltaiky a spoustu dalších zajímavostí

O skupině VELUX

Již více než 80 let skupina VELUX pomáhá lidem proměnit vnitřní prostory budov pomocí denního světla a čerstvého vzduchu, které přivádí dovnitř střechou. Náš výrobní program zahrnuje střešní okna a světlíky, venkovní stínění na ochranu před horkem, dekorativní rolety a žaluzie, montážní doplňky a řešení pro chytrou domácnost. Vytvářením prosvětlenějších, zdravějších a udržitelnějších míst pro práci, učení, hru i zábavu zlepšujeme každodenní život lidem po celém světě. Pracujeme v globálním měřítku – prodáváme a vyrábíme ve více než 40 zemích a po celém světě máme přibližně 11 500 zaměstnanců. Skupinu VELUX vlastní VKR Holding A/S, společnost s ručením omezeným zcela vlastněná neziskovými charitativními nadacemi (THE VELUX FOUNDATIONS) a rodinou. Pro více informací navštivte www.velux.com.