Brno,
Srpen

Chraňte domov před slunečními paprsky a ušetříte

VELUX vrátí 2 000 Kč z ceny každé dálkově ovládané venkovní rolety typu SML a SSL

Brno, 9. května 2017 – Stále více lidí se s blížícím se létem začíná zajímat o to, jak ochránit domácnost před přehříváním. Nejpřirozenějším způsobem je instalace vnějšího stínění. Společnost VELUX se rozhodla pomoct zákazníkům zvažujícím právě takovou investici. Při koupi dálkově ovládané venkovní rolety typu SML a SSL do 30. června 2017, dostanou zákazníci od společnosti VELUX zpátky 2 000 Kč.

Pořízení dálkově ovládané venkovní rolety VELUX typu SML a SSL se nyní vyplatí více než jindy předtím! Stačí do konce června zakoupit dálkově ovládanou roletu typu SML nebo SSL a zaregistrovat doklad o nákupu na webových stránkách akce do 15. července 2017, čímž uplatní nárok na vrácení peněz. Společnost VELUX vrátí koncovému zákazníkovi zpět 2 000 Kč za každou zakoupenou dálkově ovládanou roletu typu SML nebo SSL. V případě zakoupení více rolet mohou tedy zákazníci slevu uplatnit na každý zakoupený výrobek.

Pro světlíky se zaobleným zasklením je pro redukci přehřívání ideální solárně ovládaná venkovní markýza (MSG), pro regulaci světla pak využijte vnitřní elektricky nebo solárně napájené plisované rolety (FMG elektricky ovládaná plisovaná roleta, FMK elektricky ovládaná dvojitě plisovaná roleta, FSK solárně ovládaná dvojitě plisovaná roleta).

5 důvodů pro koupi dálkově ovládané rolety

Venkovní roleta je užitečný pomocník, který domácnosti slouží celoročně.

Dokáže spolehlivě zajistit:

• Úplné zatemnění místnosti – venkovní roleta z lakovaného hliníku při zatažení zcela zatemní danou místnost, a zajistí tak lepší podmínky během nočního i odpoledního spánku.
  • Účinnou ochranu soukromí – přináší pocit bezpečí a soukromí. Jelikož není z průhledného materiálu, zvědavé oči do interiéru jednoduše nenahlédnou.
  • Řešení proti extrémním teplotám – venkovní roleta je přidanou vrstvou, která udržuje v interiéru teplotní rovnováhu. Zamezením průniku tepla dovnitř lze dosáhnout snížení vnitřní teploty až o 7 °C. Pro maximální efekt je vhodné zatáhnout rolety již ráno při odchodu do práce.
  • Snížení tepelných ztrát – roleta udržuje teplotní komfort pod střechou i v zimě. Při zatažení účinně brání tepelným ztrátám a dokáže je snížit až o 17 %.

Redukci hluku z deště a krupobití – díky tomu, že roleta představuje další vnější vrstvu, která není propojená přímo s oknem, dokáže snížit hluk z deště a krupobití o 3 dB.

S úsporami pomůže také nové trojsklo

Společnost VELUX přinesla na český trh také cenově dostupnější okno s trojsklem, které kombinuje vynikající tepelně-izolační vlastnosti a přitažlivou cenu. Zákazník díky tomu nemusí snižovat své nároky na kvalitu zasklení, protože cena okna s trojsklem je srovnatelná s cenou tradičního dvojskla. Tuto skutečnost ocení zákazníci zejména u všech plánovaných rekonstrukcí i novostaveb pod šikmou střechou, protože získají levněji více světla a čerstvého vzduchu.

Více informací a kompletní pravidla o akci na dálkově ovládané venkovní rolety můžete najít zde.

Již 75 let skupina VELUX vytváří lepší životní podmínky lidem na celém světě a zpřístupňuje jim denní světlo a čerstvý vzduch střešními okny. V našem výrobním programu jsou střešní okna a výrobky pro prosvětlení ploché střechy i široká škála ozdobných prvků a žaluzií, rolet, instalačních řešení a inteligentních ovládacích prvků pro domácnosti. Tyto produkty přispívají k zajišťování zdravého a udržitelného prostředí v interiérech pro práci a studium i hru a potěšení. Fungujeme globálně – prodáváme a vyrábíme ve více než 40 zemích a na celém světě zaměstnáváme na 9 500 lidí. Vlastníkem skupiny VELUX je společnost VKR Holding A/S, jejíž akcie drží několik nadací a rodina. Další informace naleznete na webových stránkách www.velux.cz.