Duben

VELUX systém

Střešní okna VELUX zajistí dostatečný přístup denního světla a čerstvého vzduchu, které pozitivně ovlivňují soustředění, psychickou pohodu i fyzický výkon vás a vašich dětí. „Úspěšnost společnosti v uplynulých 75 letech do značné míry souvisí s tím, že se soustřeďujeme na kvalitu, inovace a služby klientům,“ uvádí Dagmar Plevačová, generální ředitelka VELUX Česká republika.

Produktové portfolio zahrnuje finančně dostupné řešení pro všechny zákazníky. Velkorysé poprodejní záruky a servisní služby, které poskytuje společnost VELUX, zaručují perfektní fungování všech výrobků po řadu let. „Náš závazek vůči zákazníkům nekončí namontováním střešního okna,“ říká Tomáš Švec, produktový manažer VELUX.

Společnost má detailně propracovaný systém kvalitní péče o zákazníky, který v Česku nemá konkurenci. Důležitým spojovacím článkem mezi ní a zákazníky je servisní VELUX Team, který zajišťuje záruční a poradenský servis.

Společnost VELUX nabízí speciální prodlouženou záruku 15 let na střešní okna a okna do ploché střechy, která se vztahuje na zlomení kování nebo polyuretanových a PVC profilů. Pokud při montáži použijete originální zateplovací sadu BDX prodloužíte standardní pětiletou záruku na střešní okna a světlovody na 10 let. Samotné montážní prvky pak podléhají nadstandardní 5 leté záruce.

Střešní okna společnosti VELUX představují energeticky efektivní a zdravé řešení pro každý dům. Jsou synonymem léty prověřené mimořádné kvality a spolehlivosti všech produktů, služeb a dokonalého servisu.

Posláním společnosti VELUX je vyvíjet a neustále zdokonalovat výrobky, které do podkrovních prostor přivádějí více denního světla a čerstvého vzduchu, umožňují velkorysý výhled do okolí a zároveň jsou v souladu s moderními trendy v architektuře. Sortiment společnosti VELUX zahrnuje široký výběr střešních oken, světlovodů i řešení pro ploché střechy. V nabídce je také nepřeberné množství stínicích a dekorativních doplňků různých designů – rolety, žaluzie, velmi účinné venkovní markýzy a rolety a nová kategorie římských rolet. U většiny výrobků si také lze vybrat způsob jejich ovládání – manuální nebo pohodlné dálkové na elektrický či solární pohon. Výhodou solárního pohonu je kromě šetrného přístupu k přírodě také instalace bez nutnosti přívodu jakýchkoli kabelů.

Společnost VELUX vlastní výrobní závody v 11 zemích světa a obchodní společnosti v téměř 35 zemích. Jako taková patří k nejsilnějším společnostem v oblasti průmyslu stavebních hmot na světě. Její výrobky se prodávají ve většině zemí světa. Skupina VELUX zaměstnává přibližně 10 000 zaměstnanců. Podstatnou částí filozofie společnosti VELUX je snaha podporovat společenské dění a pomáhat potřebným. K tomu slouží nadace VELUX, přičemž konkrétně nadace VILLUM FONDEN působí i na území České republiky.

Skupina VELUX za sebou má více než sedmdesátiletou historii a je i dnes, poměrně unikátně, stále rodinným podnikem. Vlastníkem je společnost VKR Holding A/S, která je plně v majetku zakladatele společnosti a jeho rodiny. V loňském roce navíc společnost VELUX oslavila výročí 25 let na českém trhu, bez nadsázky tak již čtvrt století prosvětluje česká podkroví.